جستجو توضیحات مختصات نظرات فروشنده می شوم بازاریاب می شوم

فلاش دوربین نیویر مدل TT560 GN 38 عمده فروشی تهران اصفهان اصفهان

شرایط خرید
  • ارسال از :

    اصفهان - اصفهان

  • مکان تحویل : سراسر ایران قابل تحویل می باشد
  • هزینه ارسال : هزینه ارسال مطابق با هزینه های پست یا پیک بوده که در محل از خریدار اخذ خواهد شد.
اطلاعات بیشترشناسه کالا 5992199 تولید ملینیستموجودی1000 عددتاریخ قیمت1404/03/07گارانتی اصالت کالاداردخدمات پس از فروشداردنوع مارکاصلیساخت کشور / شرکت1از بروز رسانی این کالا بیش از دو ماه گذشته است. در صورت نیاز از فروشنده بخواهید قیمت را بروز کند.ارتباط با فروشنده
خریدار گرامی مدیریت سایت بازارفوری بازگشت تمام هزینه پرداختی شما را در صورت عدم رضایت به دلیل عدم مطابقت کالای خریداری شده با کالای سفارش داده شده مانند (معیوب بودن ، تفاوت رنگ یا سایز یا درخواست هزینه اضافه توسط فروشنده و یا هر دلیل موجه دیگر) به شرط خرید از درگاه پرداخت سایت ، تضمین می نماید و مسئولیت خریدهایی که خارج از درگاه پرداخت سایت انجام می شوند را نمی پذیرد. شما هم فروشنده این کالا شویدهر روزه صدها خریدار این کالا را می بینند اگر شما هم می توانید این کالا را تامین کنید واقعا جای نام و شماره موبایل شما اینجا خالیستهم اکنون نام و موبایلتان را اضافه کنید توضیحات و مختصات نظرات فروشنده می شوم بازاریاب می شوم توضیحات کالافلاشر نیویر TT560 برای دوربین های DSLR با دوربین های Canon ،Nikon ،Panasonic ،Olympus ،Pentax ،Fijifilm و Sony که دارای Mi Hot Shoe (رابط الکتریکی) هستند، مانند a9 a7 a7II a7III a7R III a7RII a7SII a6000 a6300 a6500 سازگار است. توجه داشته باشید که این فلاشر با دوربین های Canon EOS Rebel SL3 250D,Rebel T7 1500D 2000D,Rebel T100 3000D 4000D, EOS Rebel T7i 800D سازگاری ندارد. این دوربین دارای زاویه چرخش عمودی: 0~90 درجه، زاویه چرخش افقی: 0~270 درجه است. توجه داشته باشید که این فلاشر از TTL و تنظیمات عملکرد منوی دوربین از پشتیبانی نمی کند. برای مدیریت انرژی دکمه ON را بزنید، فلاش شروع به شارژ می کند (نشانگر شارژ کم نور است). همچنین برای فلاش آزمایشی، دکمه تست را فشار دهید. پس از استفاده، برای خاموش کردن دکمه ON OFF را فشار دهید. چراغ نشانگر شارژ قرمز است و در هر 1 ثانیه سوسو می زند که این نشان دهنده باتری کم است. واحد فلاش دارای 8 مرحله کنترل خروجی برق است که با 8 قطعه LED نشان داده می شود. برای استفاده از این فلاشر 4 باطری AA لازم است.مختصات کالاوزن286 گرمشارژدهی باتری100-1500 دفعه ساعتمنبع انرژیباتریدوربین های سازگارCanon, Nikon, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Pentax, Sigma, Minolta, Leica و سایر دوربین های SLR و DSLR که دارای رابط Hot Shoe باشند.عدد راهنما (Guide Number)(m ISO 100 )38برد فلاش در حالت نرمال-قابلیت های فلاشنور کمک فوکوسزمان بازیابی فلاشapprox 0.1-5s ( AA alkaline batteries used )

ثبت نام کنید و پیشنهادهای جذاب برای کسب درآمد را در پنل بازاریابان ببینید

ورود / ثبت نام

در حال بارگذاری امتیازات






در حال بارگذاری نظرات





فروشگاه اینترنتی بازار فوری بازار فوری یک فروشگاه آنلاین اینترنتی است که با هدف ایجاد ارتباط بین فروشندگان و صاحبان تولیدات حتی تولیدات بسیار کوچک با مشتریان توسط بازاریابان فعالیت می نماید. این فروشگاه بانام تجاری سرواندیشان از سال 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است.
آموزش ساخت فروشگاه آموزش بازاریابی
@ تمامی حقوق برای فروشگاه اینترنتی بازار فوری محفوظ بوده و هرگونه سوءاستفاده مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
پیشنهاد هایی برای شما
دسته بندی سبد خرید فروشگاه بازار چت حساب کاربری
×
5992199
ادامه خرید
سوالی دارید؟
در خدمتم
لطفا کمی صبر کنید نظرات کاربران ارسال نظر /فلاش-دوربین-نیویر-مدل-TT560-GN-38/show/5992199/ digikala.com|7488417 کالای دیجیتال / دوربین / لوازم جانبی عکاسی و فیلم برداری / فلاش / ۰ فلاش دوربین نیویر مدل TT560 GN 38 okupdate دوز پلاس بازی کنید و پول پارو کنید ["فلاش دوربین نیویر مدل TT560 GN 38","0","فلاشر نیویر TT560 برای دوربین های DSLR با دوربین های Canon ،Nikon ،Panasonic ،Olympus ،Pentax ،Fijifilm و Sony که دارای Mi Hot Shoe (رابط الکتریکی) هستند، مانند a9 a7 a7II a7III a7R III a7RII a7SII a6000 a6300 a6500 سازگار است. توجه داشته باشید که این فلاشر با دوربین های Canon EOS Rebel SL3 250D,Rebel T7 1500D 2000D,Rebel T100 3000D 4000D, EOS Rebel T7i 800D سازگاری ندارد. این دوربین دارای زاویه چرخش عمودی: 0~90 درجه، زاویه چرخش افقی: 0~270 درجه است. توجه داشته باشید که این فلاشر از TTL و تنظیمات عملکرد منوی دوربین از پشتیبانی نمی کند. برای مدیریت انرژی دکمه ON را بزنید، فلاش شروع به شارژ می کند (نشانگر شارژ کم نور است). همچنین برای فلاش آزمایشی، دکمه تست را فشار دهید. پس از استفاده، برای خاموش کردن دکمه ON OFF را فشار دهید. چراغ نشانگر شارژ قرمز است و در هر 1 ثانیه سوسو می زند که این نشان دهنده باتری کم است. واحد فلاش دارای 8 مرحله کنترل خروجی برق است که با 8 قطعه LED نشان داده می شود. برای استفاده از این فلاشر 4 باطری AA لازم است.","اصفهان - اصفهان"] 1 [0,0,,,]