جستجو توضیحات مختصات نظرات فروشنده می شوم بازاریاب می شوم

آبنبات میوه ای مغزدار شیرین عسل مقدار 400 گرمعمده فروشی تهران اصفهان اصفهان

شرایط خرید
  • ارسال از :

    اصفهان - اصفهان

  • مکان تحویل : سراسر ایران قابل تحویل می باشد
  • هزینه ارسال : هزینه ارسال مطابق با هزینه های پست یا پیک بوده که در محل از خریدار اخذ خواهد شد.
اطلاعات بیشترشناسه کالا 93279 تولید ملینیستموجودی0 بستهتاریخ قیمت1400/03/20گارانتی اصالت کالانداردخدمات پس از فروشنداردنوع مارکاصلیساخت کشور / شرکتایراناز بروز رسانی این کالا بیش از دو ماه گذشته است. در صورت نیاز از فروشنده بخواهید قیمت را بروز کند.ارتباط با فروشنده
خریدار گرامی مدیریت سایت بازارفوری بازگشت تمام هزینه پرداختی شما را در صورت عدم رضایت به دلیل عدم مطابقت کالای خریداری شده با کالای سفارش داده شده مانند (معیوب بودن ، تفاوت رنگ یا سایز یا درخواست هزینه اضافه توسط فروشنده و یا هر دلیل موجه دیگر) به شرط خرید از درگاه پرداخت سایت ، تضمین می نماید و مسئولیت خریدهایی که خارج از درگاه پرداخت سایت انجام می شوند را نمی پذیرد. شما هم فروشنده این کالا شویدهر روزه صدها خریدار این کالا را می بینند اگر شما هم می توانید این کالا را تامین کنید واقعا جای نام و شماره موبایل شما اینجا خالیستهم اکنون نام و موبایلتان را اضافه کنید توضیحات و مختصات نظرات فروشنده می شوم بازاریاب می شوم توضیحات کالاآبنبات میوه ای مغزدار شیرین عسل مقدار 400 گرم آب‌نبات یکی از خوراکی‌هایی است که برای کودکان جذابیت بسیاری دارد و تا زمانی که بزرگ می‌شوند، این علاقه ادامه پیدا می‌کند. آب‌نبات‌ها از ترکیب شکر و آب تولید می‌شوند و در ترکیب آن‌ها ژلاتین وجود دارد. این خوراکی مانند سایر خوراکی‌ها به‌مرورزمان تغییر کرد تا طرفداران آن بیشتر شود و مشتریان را راضی نگه دارد. افزودن رنگ و طعم میوه‌ها، یکی از تغییرات مهمی است که در تولید آب‌نبات‌ها رخ داد. افزودن طعم میوه‌ها، خوردن آب‌نبات‌ها را لذت‌بخش‌تر کرد و افزودن رنگ باعث شد تا با وجود طعم خوب، کودکان بیشتری جذب آن شوند. یک مجموعه آب‌نبات‌ می‌تواند کودکان را خوشحال و هیجان‌زده کرده و آن‌ها را حسابی سرگرم کند؛ اما باید در خوردن آن مراقب باشند؛ چون مصرف زیاد آن موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. «مجموعه آب‌نبات میوه‌ای مغزدار فرمند» حاوی 820 گرم آب‌نبات میوه است که طعم‌های متنوع و هیجان‌انگیزی دارد. هر 100 گرم آب‌نبات میوه‌ای فرمند، 392 کیلوکالری انرژی دارد و حاوی 97.2 گرم قند است. بستن ارزش خرید به نسبت قیمت ارزش غذایی بسته‌بندی کیفیت نقد و بررسی تخصصی «فرمند» نامی آشناست که بسیاری از جوان‌ها از کودکی با آن خاطره دارند. این برند که در اصل متعلق به شرکت شکلات پرند است، در زمینه تولید انواع شکلات، تافی، ژله و دیگر تنقلات شیرین فعالیت میکند. فرمند محصولات خود را به بیش از 14 کشور جهان مانند امارات متحده عربی، ترکمنستان، بحرین، افریقای جنوبی، عراق، چین، تایلند، روسیه و .. صادر می‌کند. کارخانه شرکت شکلات پرند (فرمند) در زمینی با مساحت 70000 مترمربع واقع شده و انواع شکلات، پودر نوشیدنی، پودر ژله، پودر کاکائو، دراژه‌ و کرم کاکائو در این کارخانه تولید می‌شود. آب‌نبات، شکر خوش رنگ و لعاب خوراکی‌های شیرین نسبت به سایر خوراکی‌ها جذاب‌ترند و این جذابیت برای کودکان بیشتر است. آب‌نبات‌ها یکی از این خوراکی‌های جذاب و خوش‌مزه هستند که سال‌هاست تولید می‌شوند و در جشن‌ها و اعیاد، به طور ویژه مورداستفاده قرار می‌گیرند. این خوراکی پرطرفدار از ترکیب محلول غلیظ شکر و آب، به همراه افزودنی‌ها تهیه می‌شود تا رنگ و لعاب زیباتری داشته باشد و بتواند افراد بیشتری را به خود جذب کند. یکی از ابتدایی‌ترین آب‌نبات‌ها، آب‌نبات سخت است که همچنان تولید می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد. آب‌نبات را می‌توان به یک ‌تکه شکر اطلاق کرد که طعم و رنگ‌های مختلفی دارد و باید در استفاده از آن مراقب بود. آب‌نبات‌ترش! آب‌نبات‌ها در ابتدا به‌صورت سخت تولید می‌شدند؛ اما پس از اقبال فراوان مردم، این خوراکی تغییرات فراوانی پیدا کرد. اضافه‌شدن رنگ‌های خوراکی و طعم‌های جدید، تغییراتی عادی در صنعت مواد غذایی به‌حساب می‌آید؛ اما تولید آب‌نبات‌های مغزدار، یکی از تغییرات مهمی بود که در تولید آب‌نبات‌ها رخ داد. تغییر مهمی که باعث گسترش این دسته از خوراکی‌ها شد، تولید آب‌نبات‌های نرم بود که آن‌ها را با نام تافی می‌شناسیم. این نوع از آب‌نبات‌ها تغییرات فراوانی کردند و تولید آن‌ها به‌اندازه‌ای گسترش یافت که تنوعشان از آب‌نبات‌های سخت بیشتر شد. شیرین‌بودن یکی از ویژگی‌های اصلی آب‌نبات‌هاست؛ اما تغییر خوش‌مزه‌ای که دید مخاطب را نسبت به این خوراکی تغییر داد، استفاده از طعم ترش در آن بود. تولید آب‌نبات‌های ترش این امکان را برای مخاطبان فراهم کرد تا طعم متفاوتی از آب‌نبات را تجربه و طعم شیرین را در کنار طعم ترش احساس کنند. آب‌نبات مغزدار اضافه‌شدن مغز یکی از ایده‌های جدیدی بود که شرکت‌های تولیدکننده برای افزایش محبوبیت آب‌نبات‌ها عملی کردند. مغزها در بیشتر خوراکی‌ها موجب افزایش محبوبیت آن‌ها می‌شوند و این مورد درباره‌ی آب‌نبات‌ها نیز صدق می‌کند. وجود مغز در هر دو نوع از آب‌نبات‌ها، تجربه‌ای لذت‌بخش برای مخاطب ایجاد کرده و او را وادار می‌کند تا هرچه سریع‌تر، طعم مغز آب‌نبات را احساس کند. این ویژگی در بین هر دو نوع از آب‌نبات‌ها مشترک بوده و موجب افزایش طرفداران آب‌نبات‌ها شده است. آب‌نبات، سخت یا نرم؟ آب‌نبات‌ها به‌طورکلی به دو دسته‌ی سخت و نرم تقسیم می‌شوند که تفاوت آن‌ها در نحوه‌ی سردشدن مخلوط داغ شکر غلیظ است. آب‌نبات‌های سخت به‌صورت ناگهانی و آب‌نبات‌های نرم به‌صورت آرام‌آرام سرد می‌شوند. این تفاوت کوچک در نحوه‌ی سردشدن توانسته ذائقه‌ی مخاطبان را تغییر دهد و تنوع این محصول را گسترش دهد. پس از تولید آب‌نبات‌های نرم، استقبال از این نوع از آب‌نبات‌ها رشد چشمگیری داشت؛ اما تولیدکنندگان برای حفظ مخاطبان آب‌نبات‌های سخت، همواره در حال ترکیب طعم‌های جدیدی مثل پیناکولادا، موهیتو، پرتقال و انواع میوه‌ها هستند. آب‌نبات، غذای باکتری‌ها آب‌نبات از محلول غلیظ آب و شکر تهیه می‌شود و مصرف آن به تجمع قند در دهان و درنتیجه رشد باکتری‌ها می‌انجامد. تجمع باکتری‌ها در دهان موجب پوسیدگی دندان‌ها شده و توصیه می‌شود پس از مصرف خوراکی‌های شیرین به‌خصوص آب‌نبات، دندان‌ها مسواک شوند. وجود رنگ‌های خوراکی در آب‌نبات گاهی، موجب پس‌دادن رنگ در دهان می‌شود که این مورد نیز کیفیت پایین محصول را نشان می‌دهد و مضر است.مختصات کالا400 گرموزن بسته‌بندی443 گرمابعاد بسته‌بندی9.4 × 14.6 × 14.6 سانتی‌مترمغزنداردشماره پروانه بهداشت21/10565سایر توضیحات

ثبت نام کنید و پیشنهادهای جذاب برای کسب درآمد را در پنل بازاریابان ببینید

ورود / ثبت نام

در حال بارگذاری امتیازات






در حال بارگذاری نظرات





فروشگاه اینترنتی بازار فوری بازار فوری یک فروشگاه آنلاین اینترنتی است که با هدف ایجاد ارتباط بین فروشندگان و صاحبان تولیدات حتی تولیدات بسیار کوچک با مشتریان توسط بازاریابان فعالیت می نماید. این فروشگاه بانام تجاری سرواندیشان از سال 1397 فعالیت خود را آغاز نموده است.
آموزش ساخت فروشگاه آموزش بازاریابی
@ تمامی حقوق برای فروشگاه اینترنتی بازار فوری محفوظ بوده و هرگونه سوءاستفاده مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
پیشنهاد هایی برای شما
دسته بندی سبد خرید فروشگاه بازار چت حساب کاربری
×
93279
ادامه خرید
سوالی دارید؟
در خدمتم
لطفا کمی صبر کنید نظرات کاربران ارسال نظر /آبنبات-میوه-ای-مغزدار-شیرین-عسل-مقدار-400-گرم/show/93279/ تغذیه ۱,۰۰۰ آبنبات میوه ای مغزدار شیرین عسل مقدار 400 گرم okupdate دوز پلاس بازی کنید و پول پارو کنید ["آبنبات میوه ای مغزدار شیرین عسل مقدار 400 گرم","57,500","آبنبات میوه ای مغزدار شیرین عسل مقدار 400 گرم\nآب‌نبات یکی از خوراکی‌هایی است که برای کودکان جذابیت بسیاری دارد و تا زمانی که بزرگ می‌شوند، این علاقه ادامه پیدا می‌کند. آب‌نبات‌ها از ترکیب شکر و آب تولید می‌شوند و در ترکیب آن‌ها ژلاتین وجود دارد. این خوراکی مانند سایر خوراکی‌ها به‌مرورزمان تغییر کرد تا طرفداران آن بیشتر شود و مشتریان را راضی نگه دارد. افزودن رنگ و طعم میوه‌ها، یکی از تغییرات مهمی است که در تولید آب‌نبات‌ها رخ داد. افزودن طعم میوه‌ها، خوردن آب‌نبات‌ها را لذت‌بخش‌تر کرد و افزودن رنگ باعث شد تا با وجود طعم خوب، کودکان بیشتری جذب آن شوند. یک مجموعه آب‌نبات‌ می‌تواند کودکان را خوشحال و هیجان‌زده کرده و آن‌ها را حسابی سرگرم کند؛ اما باید در خوردن آن مراقب باشند؛ چون مصرف زیاد آن موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. «مجموعه آب‌نبات میوه‌ای مغزدار فرمند» حاوی 820 گرم آب‌نبات میوه است که طعم‌های متنوع و هیجان‌انگیزی دارد. هر 100 گرم آب‌نبات میوه‌ای فرمند، 392 کیلوکالری انرژی دارد و حاوی 97.2 گرم قند است.\n\nبستن\nارزش خرید به نسبت قیمت\nارزش غذایی\nبسته‌بندی\nکیفیت\nنقد و بررسی تخصصی\n«فرمند» نامی آشناست که بسیاری از جوان‌ها از کودکی با آن خاطره دارند. این برند که در اصل متعلق به شرکت شکلات پرند است، در زمینه تولید انواع شکلات، تافی، ژله و دیگر تنقلات شیرین فعالیت میکند. فرمند محصولات خود را به بیش از 14 کشور جهان مانند امارات متحده عربی، ترکمنستان، بحرین، افریقای جنوبی، عراق، چین، تایلند، روسیه و .. صادر می‌کند. کارخانه شرکت شکلات پرند (فرمند) در زمینی با مساحت 70000 مترمربع واقع شده و انواع شکلات، پودر نوشیدنی، پودر ژله، پودر کاکائو، دراژه‌ و کرم کاکائو در این کارخانه تولید می‌شود.\n\n\nآب‌نبات، شکر خوش رنگ و لعاب\nخوراکی‌های شیرین نسبت به سایر خوراکی‌ها جذاب‌ترند و این جذابیت برای کودکان بیشتر است. آب‌نبات‌ها یکی از این خوراکی‌های جذاب و خوش‌مزه هستند که سال‌هاست تولید می‌شوند و در جشن‌ها و اعیاد، به طور ویژه مورداستفاده قرار می‌گیرند. این خوراکی پرطرفدار از ترکیب محلول غلیظ شکر و آب، به همراه افزودنی‌ها تهیه می‌شود تا رنگ و لعاب زیباتری داشته باشد و بتواند افراد بیشتری را به خود جذب کند. یکی از ابتدایی‌ترین آب‌نبات‌ها، آب‌نبات سخت است که همچنان تولید می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد. آب‌نبات را می‌توان به یک ‌تکه شکر اطلاق کرد که طعم و رنگ‌های مختلفی دارد و باید در استفاده از آن مراقب بود.\n\n\n\nآب‌نبات‌ترش!\nآب‌نبات‌ها در ابتدا به‌صورت سخت تولید می‌شدند؛ اما پس از اقبال فراوان مردم، این خوراکی تغییرات فراوانی پیدا کرد. اضافه‌شدن رنگ‌های خوراکی و طعم‌های جدید، تغییراتی عادی در صنعت مواد غذایی به‌حساب می‌آید؛ اما تولید آب‌نبات‌های مغزدار، یکی از تغییرات مهمی بود که در تولید آب‌نبات‌ها رخ داد. تغییر مهمی که باعث گسترش این دسته از خوراکی‌ها شد، تولید آب‌نبات‌های نرم بود که آن‌ها را با نام تافی می‌شناسیم. این نوع از آب‌نبات‌ها تغییرات فراوانی کردند و تولید آن‌ها به‌اندازه‌ای گسترش یافت که تنوعشان از آب‌نبات‌های سخت بیشتر شد. شیرین‌بودن یکی از ویژگی‌های اصلی آب‌نبات‌هاست؛ اما تغییر خوش‌مزه‌ای که دید مخاطب را نسبت به این خوراکی تغییر داد، استفاده از طعم ترش در آن بود. تولید آب‌نبات‌های ترش این امکان را برای مخاطبان فراهم کرد تا طعم متفاوتی از آب‌نبات را تجربه و طعم شیرین را در کنار طعم ترش احساس کنند.\n\n\n\nآب‌نبات مغزدار\nاضافه‌شدن مغز یکی از ایده‌های جدیدی بود که شرکت‌های تولیدکننده برای افزایش محبوبیت آب‌نبات‌ها عملی کردند. مغزها در بیشتر خوراکی‌ها موجب افزایش محبوبیت آن‌ها می‌شوند و این مورد درباره‌ی آب‌نبات‌ها نیز صدق می‌کند. وجود مغز در هر دو نوع از آب‌نبات‌ها، تجربه‌ای لذت‌بخش برای مخاطب ایجاد کرده و او را وادار می‌کند تا هرچه سریع‌تر، طعم مغز آب‌نبات را احساس کند. این ویژگی در بین هر دو نوع از آب‌نبات‌ها مشترک بوده و موجب افزایش طرفداران آب‌نبات‌ها شده است.\n\n\n\nآب‌نبات، سخت یا نرم؟\nآب‌نبات‌ها به‌طورکلی به دو دسته‌ی سخت و نرم تقسیم می‌شوند که تفاوت آن‌ها در نحوه‌ی سردشدن مخلوط داغ شکر غلیظ است. آب‌نبات‌های سخت به‌صورت ناگهانی و آب‌نبات‌های نرم به‌صورت آرام‌آرام سرد می‌شوند. این تفاوت کوچک در نحوه‌ی سردشدن توانسته ذائقه‌ی مخاطبان را تغییر دهد و تنوع این محصول را گسترش دهد. پس از تولید آب‌نبات‌های نرم، استقبال از این نوع از آب‌نبات‌ها رشد چشمگیری داشت؛ اما تولیدکنندگان برای حفظ مخاطبان آب‌نبات‌های سخت، همواره در حال ترکیب طعم‌های جدیدی مثل پیناکولادا، موهیتو، پرتقال و انواع میوه‌ها هستند.\n\n\n\nآب‌نبات، غذای باکتری‌ها\nآب‌نبات از محلول غلیظ آب و شکر تهیه می‌شود و مصرف آن به تجمع قند در دهان و درنتیجه رشد باکتری‌ها می‌انجامد. تجمع باکتری‌ها در دهان موجب پوسیدگی دندان‌ها شده و توصیه می‌شود پس از مصرف خوراکی‌های شیرین به‌خصوص آب‌نبات، دندان‌ها مسواک شوند. وجود رنگ‌های خوراکی در آب‌نبات گاهی، موجب پس‌دادن رنگ در دهان می‌شود که این مورد نیز کیفیت پایین محصول را نشان می‌دهد و مضر است.","اصفهان - اصفهان"] 1 [58500,57500,,,]